Over ons
Alfons van Duijvenbode

Alfons van Duijvenbode

De starter

Het moest er gewoon van komen….. Opgegroeid met de smaak van semoor, de geur van kretek en verhalen uit de kampong….Verhalen verteld door mijn opa… Lodewijk de Geer Boers, verhalenverteller bij uitstek. Hij vertelde de verhalen zo beeldend, zo levendig, dat ik ze niet alleen hoorde, maar intens beleefde. En dat doe ik nog steeds. Als adviseur op het gebied van innovatief en duurzaam ondernemen werk ik veel in ontwikkelingslanden, waaronder Indonesië. Ik ben er vaak geweest, ‘back to my roots’. En altijd passeren de oude verhalen in sepia in mijn gedachten. En nu dus ook online. Ze zijn te mooi om alleen voor mijn gedachten te houden… Beleef ze mee, en doe mee!
Herre Visser

Herre Visser

Webdeveloper

Geboren en getogen in Friesland. Geïnspireerd door verhalen uit zowel verre landen als eigen streek. Met mijn IT achtergrond zorg ik ervoor dat de website zo goed mogelijk blijft draaien. Maar mochten er onverhoopt toch dingen niet helemaal gaan zoals het zou moeten, laat het me weten. Ik vind altijd wel een oplossing!
Niels Eijsbroek

Niels Eijsbroek

Webdesign

Grafisch vormgever, gek van ontwerpen en de realisatie van huisstijlen, brochures, advertenties, periodieken, mailings en websites. Maar ook gek van fietsen en van verhalen…. Al jaren geleden samen met Alfons over het concept van een indische verhalensite gesproken. Het moest er gewoon van komen…En daar is ie dan. En nu gaan we de site steeds mooier maken. Stapje voor stapje. En daar help ik aan mee. Heb je ideeën? Laat maar weten. Samen communiceren we beter!
Annelies Eijsbroek

Annelies Eijsbroek

Redactie

Hoi, ik doe redactiewerk voor de site. Geprikkeld door de mooie, levendige verhalen en de tekeningen van de heer De Geer Boers, ben ik begonnen met het digitaliseren van zijn destijds met de hand getypte verhalen. Bijzonder, dat ik een man, die ik helaas nooit heb kunnen ontmoeten, langzamerhand steeds beter leer kennen door het digitaliseren van zijn verhalen over zijn jaren in Indonesië. Als je ook mee wilt doen en verhalen wil plaatsen en daar vragen over hebt, stuur maar een mail. Ik help je graag!